Gedreven door uitdagingen en resultaten

Over CC

Confidenca Coaching is opgericht door Elena Malkova in het najaar van 2018 uit haar geloof in woorden van Tom Rath (beroemde Amerikaanse auteur en bedrijfscultuur deskundige) “Geluk is een nieuwe productiviteit”.

Sindsdien staat het helpen van leidinggevenden van commerciële internationale organisaties en hun teams op de weg naar deze nieuwe productiviteit centraal in het bedrijf.

De visie die we naar onze klanten toe nemen:

een gelukkige en effectieve bedrijfscultuur,

gedefinieerd door een krachtig mission statement,

uitgevoerd door professioneel leiderschap en een zeer gemotiveerd team.

Het resultaat dat we gezamenlijk met onze klanten bereiken:

minder  klachten en betere communicatie,

soepeler verloop van innovatieve processen,

een positiever kijk op veranderingen en eigen kracht bij uitdagingen,

verbetering van investeringsrendement.

Laat ons uw onderneming helpen bij het creëren van een sterke bedrijfscultuur!

Over Elena Malkova

Ik ben Elena Malkova, een Nederlandse in mijn geest en een Russin in mijn hart.

Na mijn studie (Master Diploma in Linguïstiek), ben ik  25 jaar geleden uit Rusland naar Nederland verhuisd voor mijn werk.

Met volledige overgave heb ik als een account – en salesmanager gewerkt bij  internationale commerciële bedrijven in FMCG (Fast Moving Consumer Goods). Leidinggeven aan een eigen team vond ik het meest interessant en uitdagend. Ik heb het geleerd met vallen en opstaan. Bedrijven hebben weinig oog op het gebied van ontwikkelen en ondersteunen van nieuwe leiders. Eigen ervaringen hebben mij veel inzichten gegeven!

Ik wilde meer en 2 jaar geleden ben ik mij verder gaan ontwikkelen als mens en professional. Ik wilde meer betekenis en inhoud in de wereld kunnen brengen. Coaching gaan studeren was het gevolg daarvan. Al snel tijdens de studie kwam een passie naar boven. Ik wil leiders en hun teams helpen de succesvolle en tegelijkertijd de gelukkige versie van hunzelf te worden! Ik wist als geen andere, dat het mogelijk is en helaas te weinig voorkomt in het bedrijfsleven.

Ik heb 3 coaching diploma’s  gehaald en ben ook gecertificeerd DISC -specialist. In mijn werk gebruik ik niet alleen mijn ervaring en kennis, maar ook mijn passie en gedrevenheid, mijn “work smart” no-nonsense benadering en resultaatgerichtheid.

Mijn missie is het creëren van een bedrijfscultuur die de basis vormt voor een winstgevende onderneming met gelukkige medewerkers.

Laten we in contact komen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?